Tæt på torsdag – tæt på musik

Redaktionen på MSG har snakket med fire elever fra MSG Haslev om at have musik på A-niveau:

Rachel 3.c. spiller violin og er vild med pop. Hun synes, det er meget motiverende at have musik på skemaet:

”Det gir’ en god energi i hverdagen.”

En særlig god musikoplevelse ifølge Rachel var, da klassen havde intense øvedage i forbindelse med deres forberedelser til studieturen til Salamanca, hvor de skulle have prøvet livet af som gademusikanter. Selvom turen ikke blev til noget pga. corona, var musik-forberedelsen en fed oplevelse.

Lukas Brenholdt 2.b. spiller cello og er vild med soul. Han valgte studieretningen, da han gerne vil på musikkonservatoriet bagefter:

”Jeg kunne godt tænke mig at arbejde som lærer på en musikskole og undervise elever både i soloinstrumenter og i samspil.”

Julie 2.b. spiller guitar og er vild med pop-rock og klassisk. Hun synes, der er en fed kemi mellem musikeleverne på MSG. En særlig oplevelse ifølge Julie var juleafslutningen i 2019, hvor hendes klasse spillede nummeret ’Christmas in The Air’:

”Det er et nummer med mange elementer og instrumenter, hvor vi kunne udfolde os rigtig godt sammen som gruppe.”

Gustav 3.c. spiller rytmisk klaver og er vild med rap og hip hop. Han har spillet klaver i mange år og synes, det var oplagt at kombinere studie og hobby, da han valgte studieretningen:

”Man kommer TÆT PÅ MUSIK, når man kan fordybe sig i nogle emner. Vi har f.eks. lige arbejdet med Musicure, som handler om, hvordan man kan arbejde terapeutisk med musik.”