Teater Vi Tør

MSG har sit helt eget teater
Det hedder Teater Vi Tør
og det kan du være en del af!

Teater Vi Tør producerer forestillinger på højt niveau, skabt af, for og med unge.
Som elev på Midtsjællands Gymnasium kan du deltage i flere forskellige teater-tiltag. Gennem din uddannelse kan du læse drama på C- eller B-niveau, og hvis du tør kan du søge optagelsesprøve i vores Masterclass forestillinger, og udvikle dit teatertalent sammen med profesionelle scenekunstnere, samt andre elever fra MSG på et højt niveau.

Teater Vi Tør inviterer skuespillere, dansere, musikere, designere, kostumiere, scenografer, teaterteknikere, og alle nysgerrige sjæle til at ansøge til Masterclass.

Teater for og med unge
– Velkommen til Teater Vi Tør

Vi har, synes vi selv, en både vigtig og god fortælling om alt det teaterarbejde vi laver på MSG, hvor teatret er et af gymnasiets helt store profiler. Vi har en stor erfaring i at arbejde med unge og mener også at have et stort kendskab til alle de ting der rører sig blandt jer. Ud over at udvikle på det teaterfaglige talent, har vi lige så meget, om muligt mere, fokus på den rent menneskelige og mentale udvikling, altså det hele menneske. Derfor er det opløftende, når vi oplever at flere af vores elever, efter gymnasiet, kommer videre indenfor scenekunsten, men også når vi oplever at endnu flere er vokset som mennesker og er blevet langt mere modige.

En Dansk Finsk co-produktion med Linnankosken lukio

Fællesskab

At lave teater på MSG, er et rigtig godt udgangspunkt for at kunne møde nye spændende og interessante mennesker. Det er ligeledes et rigtigt godt forum for at kunne danne nye dybe og vedholdende venskaber.

Hør hvad nogle af deltagerne fortæller herunder.  

Sanselighed

De forestillinger vi producerer har altid et spændende og udfordrende udtryk, som er sprængfyldt med sanseindtryk. De temaer vi tager op, i vores forestillinger, er alle super relevante og emner som især unge kan relatere til

Hør hvad nogle af deltagerne fortæller herunder. 

Professionalisme

Vores Masterclassproduktioner på MSG skiller sig ud ved udelukkende at bestå af relativt små ensembler / grupper. Deltagerne bliver udtaget efter en optagelsesprøve. Ofte er der professionelle scenekunstnere tilknyttet projekterne og de endelige opførelserne er offentlige og en del af Teater Vi Tør´s  sæsonprogram, alt sammen har betydning for, at forestillingerne altid har et højt artistisk niveau.

Hør hvad nogle af deltagerne fortæller herunder. 

Hvad far og mor gjorde

Masterclass Talent
Produktion hvor nuværende elever blandes
med professionelle skuespillere og tidligere
elever som har gået videre i teaterverdenen.

Kontakt

Torben Ibsgaard, kunstnerisk leder af Teater Vi Tør
Mail: ibsgaard@teatervitoer.dk – Telefon: 28 74 49 45
Eller som elev, skriv en besked gennem din Lectio