Masterclass i SoMe

DSC_0017

Masterclass i SoMe

På MSG er en udvalgt elevgruppe på hver afdeling med til at skabe spændende indhold på Facebook og Instagram.
Vi kalder det en Masterclass i SoMe. Holdene bliver kørt som en journalistisk redaktion.

Eleverne på holdene har månedlige redaktionsmøder med vores kommunikationsmedarbejder, som underviser og vejleder dem i journalistiske tips – herunder bl.a. vinkling og hvordan man tager et godt billede.
Der bliver arbejdet med forskellige typer af indhold til SoMe opslag. Det kan f.eks. være aktuelle begivenheder, nyheder, interviews af elever og lærere samt mere underholdende opslag som konkurrencer eller memes.

På begge sociale medier arbejdes der implicit med at udfolde MSG’s vision og pejlemærker. Når der f.eks. er opslag med interviews af elever eller medarbejdere, tænkes det som en udfoldelse af vores pejlemærke Tæt på.
Her er målet, at vi kommer tættere på hinanden ved at lære hinanden at kende på den enkelte afdeling – men også på tværs af de to afdelinger.

De elever, der deltager i Masterclass i SoMe bliver udvalgt til arbejdet af vores kommunikationsmedarbejder. Som elev er man også velkommen til selv at kontakte vores kommunikationsmedarbejder, hvis man har lyst til at vide mere om, hvad en Masterclass i SoMe indebærer.

Masterclass i SoMe er spændende for den elev, som vil være med til at skabe fængende content til Facebook og Instagram, kan lide at arbejde med at skrive en skarp tekst, tage billeder og få indblik i brandingstrategier.

Eleverne får et diplom for deres medvirken, hvis de arbejder med skolens SoMe i minimum et halvt år.