ATU og ASU

bio8

To akademier for talenter

ATU (Akademiet for Talentfulde Unge)

I en almindelig gymnasieklasse sidder gennemsnitligt to elever, der har evne og lyst til at arbejde ekstra med deres akademiske interesser.
Akademiet for Talentfulde Unge er et særligt tilbud til disse engagerede elever. Akademiets program giver dem muligheden for en række nye udfordringer og faglig inspiration.

Akademimedlemmerne er tilknyttet programmet i to år fra midten af 1.g. frem til første semester af deres år i 3.g.
Forløbet har til formål at inspirere og udfordre eleverne fagligt samt at forberede dem på en akademisk karriere.
I forløbet deltager talenterne i en række forelæsninger. De deltager også aktivt i faglige workshops inden for de samfunds-, human- og naturvidenskabelige fagområder samt det merkantile område. Akademiet har et løbende samarbejde med både videregående uddannelser og private virksomheder. Hvert år bliver der sammensat et unikt program, der giver deltagerne mulighed for at møde nogle af landets fremmeste forskere og mest innovative virksomheder.

Læs mere om ATU programmet her: ATU 

ASU, Akademiet for Samfundsengagerede Unge

Drømmer du om at lære, hvordan du kan starte dit eget projekt, engagere dig i samfundet og få en værktøjskasse til at blive iværksætter, imens du går i gymnasiet?
Så er ASU måske noget for dig.
ASU står for Akademiet for Samfundsengagerede Unge og henvender sig til 1.g. elever, der gerne vil deltage i et ASU forløb i 2.-3.g. med camps, netværk og projektcoaching.

Læs mere om ASU her: ASU 

Se en video om ASU her: Kick-off ASU