Ledige stillinger - vi søger både en kantinemedarbejder og en kommunikationsmedarbejder

 

Kantinemedarbejder til MSG Ringsted

Midtsjællands Gymnasium, som består af en afdeling i Haslev og en afdeling i Ringsted, søger en servicemindet og dygtig kantinemedarbejder, som har lyst til at være en del af et spændende og kreativt skolemiljø, på vores afdeling i Ringsted.

Skolens kantine servicerer både medarbejdere og elever og har som mål at lave god og sund mad fra bunden, for derigennem at understøtte skolens ønske om at give eleverne den bedst mulige næring til læring.

Arbejdssted vil primært være på vores afdeling i Ringsted, men der vil kunne opstå situationer hvor arbejdsstedet også vil være på vores afdeling i Haslev.

Kantinen betjener ca. 360 elever samt 40 medarbejdere.

Arbejdsopgaver:
• Producere mad til skolens kantine, det være sig, sandwich, salater, kage, boller, lune retter etc.
• Servicering i forbindelse med interne og eksterne møder
• Rengøring og egenkontrol, opvask samt oprydning i skolens forskellige køkkener.

Ansøgerprofil:
• Du har erfaring med arbejde i kantinekøkken/institutionskøkken
• Du har hygiejnebevis
• Du sætter en ære i at lave god mad fra bunden
• Du er udadvendt, serviceminded og er god til at samarbejde på tværs af organisationen
• Du sætter pris på at være i et dynamisk miljø med mange unge elever

Ansættelse: Stillingen er på minimum 25 timer om ugen med fast mødetid. Overarbejde vil forekomme ved særlige arrangementer på skolen. Løn efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Christina Stephensen som er daglig leder af kantinen på vores afdeling i Ringsted på telefon 23722704.

Ansøgning og bilag sendes samlet i en pdf-fil til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med ansøgningsfrist den 8. september kl. 12.00 og vi afholder samtaler tirsdag den 15. september.

 

 

Kommunikationsmedarbejder

Brænder du for at lave gode historier og kreativt indhold på digitale og sociale medier? Så er du måske vores kommende Kommunikationsmedarbejder på Midtsjællands Gymnasium (MSG).

Vi søger en medarbejder, som kan og vil fortælle alle de gode historier om vores skole i forskellige formater og på en række forskellige platforme samtidig med, at du kan vedligeholde vores hjemmeside og producere vores brochuremateriale.

Vi søger en alsidig Kommunikationsmedarbejder, som kan løse et bredt spektrum af kommunikationsopgaver. Du skal kunne samarbejde med både lærere og elever om at fortælle vores historier. Du skal kunne opdatere vores hjemmeside, arbejde på sociale medier, producere brochuremateriale, tage billeder og video og arbejde på en række forskellige platforme.

Midtsjællands Gymnasium er et alment gymnasium med 640 elever fordelt på en afdeling i Haslev og en afdeling i Ringsted. Du skal derfor arbejde på tværs af de to afdelinger.

Vigtige arbejdsopgaver:
• Produktion af historier om MSG
• Produktion af brochuremateriale
• Nyheder til sociale medier (primært Facebook)
• Produktion af pressemeddelelser og artikler
• Kontakt til elevgruppe, som producerer indhold til Facebook, Instagram, YouTube mv.
• Nyhedsproduktion til hjemmeside
• Vedligeholdelse og opdatering af hjemmeside. Vi skal netop i gang med at producere og designe en ny hjemmeside, så her får du god mulighed for at bidrage med ideer.

Du:
• har enten journalistisk eller akademisk baggrund – eller en solid erfaring med lignende opgaver
• skriver indlevende, præcist og engagerende
• kan tænke i både billeder, tekst og video – og kan producere alle dele selv
• kan lave lay-out og grafik på brochure-materiale
• har gode samarbejdsevner og evner samtidig at arbejde selvstændigt
• kan arbejde systematisk og struktureret

Yderligere oplysninger:

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du henvende dig til administrationschef Tonning Thomsen på 23839037. Du kan læse mere om Midtsjællands Gymnasium på www.msg-gym.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. november 2020. Den er på 50% af fuld tid og ønskes 3 dages tilstedeværelse om ugen fordelt mellem afdelingerne. (6 timer per dag og resterende tid som flextid til brug ved arrangementer uden for normal skoletid)

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningen vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag skal vedhæftes i én samlet pdf-fil. I ansøgningen bedes du give et eksempel på en god historie om MSG til de sociale medier. Du bestemmer selv formatet og hvad du vil sende til os.

Ansøgning og bilag sendes samlet i en pdf-fil til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med ansøgningsfrist den 1. september kl. 12.00 og vi afholder samtaler mandag den 7. september.

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin