IT regler

Skolens retningslinjer for IT adfærd er lavet med udgangspunkt i skolens overordnede studie- og ordensregler samt gældende lovgivning/bestemmelser.

Skolens netværk indgår som et vigtigt værktøj for både elever og medarbejder. Netværket anvendes bredt af hele personalegruppen i det daglige arbejde samt af elever i undervisningen og ved prøver.
Det er vigtigt, at du forholder dig reflekteret til din anvendelse af netværket i undervisningen i forhold til dit udbytte af timen og i forhold til de konsekvenser en uhensigtsmæssig anvendelse kan have for andre brugere.

Du er som elev en vigtig medspiller i forhold til at sikre et stabilt og funktionelt netværk. Hvis du downloader/streamer film/musik via skolens netværk har det konsekvens for andre brugere af netværket. Det kan optage en stor del af båndbredden således at undervisning i andre klasser ikke er mulig at gennemføre... endda på den anden afdeling!

Skolen skal sikre, at der ikke der ikke foregår ulovligheder via skolens netværk. Derfor afkræves personligt log-in, som gør det muligt at kontrollere den enkelte elevs brug af internettet. Det er derfor vigtigt at holde sin kode hemmelig, så dit bruger-id ikke misbruges af andre. Det er altså dig, som er ansvarlig for misbrug via dit bruger-id.

Ved prøver skal skolen sikre, at du alene benytter hjælpemidler, der er tilladt for prøven. Dette er for at sikre en national standard for prøver. Ulovlig brug af netværket under prøver vil resultere i øjeblikke bortvisning fra prøven og mulig bortvisning fra uddannelse.
Overtræder du reglerne kan det medføre, at din ret til at anvende skolens netværk inddrages i en periode. I særlig grove tilfælde kan dine handlinger medføre bortvisning fra skolen og/eller politianmeldelse.

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin