Fuldt hus på MSG

DSC 0959lilleNæste år bliver der fem 1.g klasser på MSG Ringsted og fire 1.g klasser og en HF-klasse på MSG Haslev. Det er samme antal klasser som der har været igennem de seneste år, og det er rektor Lene Eilertsen ganske godt tilfreds med.

- Eleverne har stor set alle søgt os som deres 1. prioritet, og det kan man som rektor jo ikke være andet end glad for, siger Lene Eilertsen, der tilføjer, at der faktisk også har været en lille stigning i ansøgertallet i forhold til sidste år.

Midtsjællands Gymnasium er Danmarks eneste gymnasium med to afdelinger, og det betyder at eleverne her får et tilbud, som ikke findes andres steder: At man kan gå på sit nære, mindre gymnasium med 4-5 spor, men samtidig have et fagligt udbud svarende til et mellemstort gymnasium med 9 spor.

Det har de kommende 3.g’ere fx stor glæde af, hvis de har valgt at opgradere et B-fag til at A-fag. I tilfælde af, at der ikke er helt nok elever til at oprette et fag på den ene afdeling, opretter MSG nemlig bare hold på tværs af afdelingerne i stedet. For eksempel bliver næste års 3.g-valgfag i Tysk A læst i Ringsted med elever fra både MSG Ringsted og MSG Haslev, mens valgfaget Matematik A bliver læst i Haslev med elever fra begge afdelinger.

- Mange af vores tidligere elever har fortalt os, at de på deres videregående uddannelse har haft stor glæde af fx at have opgraderet deres Engelsk B til Engelsk A her hos os. Det viser os, at det er vigtigt at have den mulighed også på et mindre gymnasium, siger Lene Eilertsen.

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin