Gymnasieelever fra fire lande samarbejder på MSG

CED 1

I hele uge 13 har MSG besøg af 31 gymnasieelever fra Tjekkiet, England og Frankrig. De skal bo privat og arbejde sammen med 10 af vores egne elever i et projekt om unge, sundhed, alkohol, tobak og stoffer. Vores elever – på billederne – er i fuld gang med forberedelserne.

De har lavet interview med lokalpolitikeren Sean Littlewood om cigaretter, alkohol og stoffer, og i næste uge skal nogle af dem til Christiansborg for at interviewe SFs gruppeformand Jacob Mark om det samme. Andre i CED-gruppen har lavet reseach på Faxe Rusmiddelcenter, og de har brainstormet på ideer til en app, som de skal arbejde videre på sammen med eleverne fra de tre andre lande.

Inden eleverne fra de fire lande mødes, skal de fra hvert land have færdiggjort en spøgeskemaundersøgelse blandt 100 1.g’ere om deres emne.

MSG har deltaget i CED+ samarbejdet i adskillige år. Værtsskabet roterer mellem landene, og forrige gang var det vores elever, der var afsted til Tjekkiet. Hele projektet får økonomisk støtte fra EU's Erasmus+ program.

OBS: Vi mangler stadig indkvartering til fem af de udenlandske elever. Kunne du tænke dig at prøve at have en udenlandsk elev boende i en lille uges tid, så skriv til os på facebook eller kontakte vores internationale koordinator Anette Bækvang på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan se mere på hjemmesiden for CED+ her:

Se også en video om forberedelserne, da MSG-eleverne skulle til Tjekkiet ved sidste projekt.

 

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin