Mindeord om Eline Holmegaard

Eline HolmegaardEline HolmegaardLørdag den 22. oktober døde Eline Holmegaard helt uventet og til stor sorg for alle på skolen.

Eline blev ansat på det tidligere Haslev Gymnasium i 1988, hvor hun underviste med stor grundighed og enorm faglig viden i fagene engelsk og spansk. Faglighed og grundighed var for Eline hjørnestene i virket som gymnasielærer. Hun brændte for sine fag og ville have, at eleverne blev så dygtige, at de kunne nyde og glædes ved litteraturen, sprogene og deres kultur.

Hun brændte også for at kollegaer på skolen skulle have det godt, og hun tog imod med åbne arme, når der blev ansat nye kollegaer på MSG. Hun viste omsorg, og vi vil savne Elines omsorgsfulde blik og opmærksomhed på andres trivsel.

Eline fungerede også som studievejleder gennem mange år, og her var elevernes trivsel i højsædet. Hun var opmærksom på eleverne og hjalp, men forlangte også at eleverne skulle tage ansvar og vare på deres eget liv. Eleverne var betydningsfulde for Eline, og hos Eline var der altid tid.

Vi har i dag mistet et af skolens fyrtårne, og vi ærer hendes minde.

Lene Eilertsen
Rektor

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin