Cuba sí

Den 6. oktober var der en ganske sæCuba-holdets elever i gang med rundvisningen af Cubas ambassadørCuba-holdets elever i gang med rundvisningen af Cubas ambassadørrlig gæst til morgensamlingen på MSG Haslev: Cubas ambassadør i Danmark, Yiliam Gómez Sardiñas. Hun var på besøg hos skolens Cuba-hold, et hold på 14 spanskelever, der skal på en ekstra to ugers sprogrejse til Cuba i 3g som del af deres uddannelse.

Yiliam Gómez holdt et kort oplæg om den aktuelle situation i Cuba på engelsk, og derefter var der spørgsmål - på spansk! - fra en række af skolens øvrige spanskelever. Blandt emnerne var den berømte revolutionsfigur Ché Guevara og forholdet mellem Cuba og USA efter Barack Obamas besøg i Havanna.

EV8G9098 lilleForinden var hun blevet vist rundt på skolen af Cubaholdet, der også havde fået en lille privat snak med hende om blandt andet forskellene mellem Cuba og Danmark.

EV8G9080 lilleFaxe Kommunes borgmester Knud-Erik Hansen deltog også i morgensamlingen, og kunne bagefter invitere ambassadøren på en lille vandretur i Haslev og traditionel dansk frokost på rådhuset.

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin