Fra italienske modesko til waders i Ringsted Å

MSG Ringsted har netop haft besøg i en uge af 15 gymnasieelever fra Torino i Norditalien. Sammen med en gruppe elever fra MSG Ringsted har de arbejdet i et projekt om vandforurening og EU-regler.

For de fleste af italienerne var det første gang, de prøvede at have et par waders på. Italienerne boede hos de danske elever, som også sørgede for, at deres gæster fik set en masse af det Danmark, der ligger uden for skolen.

Sidste år var en gruppe MSG-elever i Torino på tilsvarende måde, og næste år tager en gruppe danske elever ligeledes til Torino. Tjek videoen og følg med italienerne og danskerne ned til åen – og rundt på skolen.

 

 

Fra italienske modesko til waders i Ringsted Å

 

MSG Ringsted har netop haft besøg i en uge af 15 gymnasieelever fra Torino i Norditalien. Sammen med en gruppe elever fra MSG Ringsted har de arbejdet i et projekt om vandforurening og EU-regler. For de fleste af italienerne var de første gang, de prøvede at have et par waders på.

Italienerne boede hos de danske elever, som også sørgede for, at deres gæster fik set en masse af det Danmark, der ligger uden for skolen.

Sidste år var en gruppe MSG-elever i Torino på tilsvarende måde, og næste år tage en gruppe danske elever ligeledes til Torino.

Tjek videoen og følg med italienerne og danskerne ned til åen – og rundt på skolen.

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin