Solbjørg tager til Klimademonstration

SolbjørgFredag den 20. september er der igen global klimastrejke, hvor skoleelever over hele verden går i demonstration for klimaet. Det gør de også Danmark, og Solbjørg Fangel Mo fra 3.g på MSG Haslev skal med. Hun har også opfordret sine medstuderende på gymnasiet til at komme med til Rådhuspladsen i København på fredag.

- Jeg ved godt at vi alle sammen stadig er meget unge, og det hele måske kan virke rimelig overvældende. Men vi er også nødt til at indse, at det er os der kommer til at skulle kæmpe med disse problemer de næste mange, mange år. Så vi har ikke tid til at vente på om den ældre generation finder ud af at gøre noget – vi er nødt til hele tiden at være med til at presse på og gøre det tydeligt, at vi er klar til at kæmpe for en forandring, siger Solbjørg.

MSG-elever med i stress-projekt

stress 2 360pxI sidste uge sad 1.g’erne på MSG Ringsted på rad og række i studiecentret og kiggede på stress. Eller i hvert fald et teaterstykke om stress. Det var tre skuespillere fra teatergruppen DaCapo, som lavede små scener omkring typiske situationer, som man som gymnasieelev kan komme til at bokse med, både derhjemme og i skolen. Bagefter blev eleverne bedt om at svare på forskellige spørgsmål omkring stress.

stress 3 360pxForestillingen havde karakter af en workshop, fordi skuespillerne undervejs var i dialog med publikum om de ting, der driller i hverdagen. Det hele var led i Ringsted Kommunes projekt Ung og Stress, som handler om at hjælpe unge til at finde deres egne måder at håndtere dagligdagens pres og udfordringer på, så de kan undgå at det udvikler sig til stress.

Audition Masterclass i Drama 2019

indbydelse audition 270 pxHar du en skuespiller, musiker, regissør, danser, teatertekniker, sminkør, fysisk performer eller lignende i maven, som du bare brænder for at få udløst? Så er det nu, du skal i sving. Mandag den 2. september er der deadline for at melde sig til audition til Masterclass i Drama 2019.

Der er – som altid - tale om teater på højt niveau, og du skal være indstillet på at lægge både tid, talent og sjæl i projektet. Optagelsesprøverne er lige om lidt, og premieren bliver torsdag den 21. november.

Læs mere her i dokumentet:

Hvis du endnu ikke har oplevet hvad MSG Masterclass i Drama kan præstere, så gå på opdagelse i nogle af disse videoklip fra tidligere forestillinger:

Urban Elements:

Vi Gider Ikke Noget Sjusk:

Can't breathe:

tv øst klip

Find din lærer, pedel, sekretær osv:

Hvem er hvem på MSG? Fysik- og matematiklærer Karl Olaf Christensen har haft videokameraet og redigeringsprogrammet fremme og har klippet denne video sammen med mange af de ansatte, som både før og nu har gjort MSG til det, vi er. Kan du kende dem?

Velkommen til det nye skoleår på MSG!

piger ved dør 400 px

Hvis du skal starte i 1. g eller 1. HF, er din første skoledag mandag den 12. august. Nye elever på MSG Ringsted møder kl. 8.00, mens nye elever på MSG Haslev møder kl. 9.00.

Elever i 2.g, 3.g og 2.HF har første skoledag tirsdag den 13 august.

Vi håber at alle har nydt sommeren, og her på MSG glæder vi os til igen at se skolens lokaler fyldt med ivrige og nysgerrige elever.

 

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin