Husk at søge MSG inden 1. marts!

MSG husk at søg 450 px 

 Til alle jer, der vil starte på MSG efter sommerferien: Husk at søge inden 1. marts. Det gælder både for dig, der vil på STX på enten MSG Haslev eller MSG Ringsted, og for dig, der vil søge ind på HF på MSG Haslev.

Du søger ind via optagelse.dk.

Hvis du har spørgsmål vedrørende MSG, er du meget velkommen til at kontakte os. Kontoret på MSG Haslev har tlf. 56 31 24 04, og kontoret på MSG Ringsted har 57 68 11 40. Email til begge afdelinger er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi ser frem til atbyde dig velkommen på vores dejlige gymnasium til august!

Stor interesse for at komme på Work Camp med MSG og MS

info aften a 450 px

Mange unge vil øjensynligt gerne prøve at komme på en 2-ugers Work Camp et sted i Europa som del af deres gymnasieforløb på vores lokale gymnasium, MSG. Omkring 80 elever og forældre var mødt frem, da der forleden var informationsaften på MSG Haslev om den nye mulighed, som MSG tilbyder i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke.

KOM TIL ÅBENT HUS PÅ MSG!

bemt hus foto

 Vi holder Åbent Hus på følgende tidspunkter:

MSG Haslev: Onsdag 15, januar kl. 19.00

MSG Ringsted: Tirsdag 21, januar kl. 19.00

Kom og hør om vores studieretninger, om vores grundforløb, om valgfag, gymnasielivet og fremtidsmulighederne. Mød lærere og elever og få en snak om alt det, du gerne vil vide mere om. På MSG Haslev kan du også høre om vores 2-årige HF, som kan søges efter 9. klasse.

Din fremtid

Hvad vil du være? Klog, dygtig, glad, nysgerrig? Teknisk, sproglig, kreativ, samfundsfaglig? Aktiv, interesseret, kulturel, eftertænksom? Så bliv MSG’er. Hvis du vælger STX på MSG har du også valgt vejen til fremtiden, uden at låse din karriere fast for tid og evighed. Med STX vælger du en vej, der hele tiden vil gøre dig klogere, mere vidende, og bedre til at træffe de rigtige valg. Mulighederne er næsten uendelige, for STX er den ungdomsuddannelse, der giver adgang til flest videregående uddannelser.

Dit gymnasium

MSG er et stærkt valg. Med 75 lærere fordelt på vores to afdelinger har vi lige så store faglige muskler som et mellemstort gymnasium. MSG er også et trygt valg. Til daglig går du på et mindre gymnasium med 400 elever, hvor det er muligt at lære de fleste at kende. Rektors dør står altid åben for dig. Vi er her for dig. Vi går op i, at du skal lære noget, både fagligt og i sam-arbejde med andre. Det faglige, det tværfaglige og evnen til at samarbejde er nemlig afgørende, når du senere i livet skal få succes på din videregående uddannelse og i dit fremtidige job.

 

Find en tudse i en vanddråbe

A 400 pxKan man tage et snapseglas med vand fra en sø og derefter finde ud af, hvilke dyr, der lever i den sø? Ja, det kan man godt, hvis man bruger moderne DNA-teknologi. Det fandt eleverne fra 3. y ud af, da de for nylig var på arbejdsbesøg, iklædt hvide kitler og gummihandsker, på Statens Naturhistoriske Museum i København.

B 270 pxFaktisk var MSG-eleverne ikke kun på besøg for at lære noget. Det arbejde, de udførte i laboratoriet, skal nemlig også indgå som en del af forskningen i biodiversiteten i de danske søer.
- Selv om vores resultater kun er en lille brik i puslespillet om biodiversiteten i de danske søer, har vi – til trods for at vi er gymnasieelever – stadigvæk bidraget med konkrete data, som vil blive brugt af forskerne, der står for projektet, siger Patrick Risak Asp fra klassen.

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin