Fotofestival 2021

På MSG kan du netop nu stemme på din favorit billede-serie i forbindelse med den årlige fotofestival. Du skal afgive din stemme i spørgeskemaet på forsiden på Lectio.

I år har temaet været ”Hverdag i Corona”. Man har skullet tage fire billeder, der omhandler den hverdag, som man som elev har oplevet under corona.
Eleverne har selv kunnet vælge stil og tilgang til opgaven, men de har skullet arbejde med et par benspænd. Disse benspænd er komposition, lys og kontrast.
Hvordan har eleverne oplevet corona-hverdagen? I sort-hvid? Har de villet vise deres konkrete hverdag, eller noget de drømmer om? Måske er det en følelse eller stemning, der er temaet i billederne.

Der er et opslag på henholdsvis MSG Haslevs Facebookside og MSG Ringsteds Facebookside med seks finalister fra hver afdeling.
Stem på din favorit indtil den 22. marts. Derefter vil en vinder fra MSG Haslev og MSG Ringsted blive afsløret, og der vil selvfølgelig være en super fed præmie til dem.

Fotofestivalen er blevet afholdt på MSG hvert år siden 2012 med et nyt tema hvert år med billedkunst- og designlærerne i spidsen.