Eleverne

MSG giver dig værktøjet til fremtiden

Skolen Tavle long1

I gymnasiet bliver du nærmest bombardeet med viden. Der bliver meget nyt at forstå, bruge og huske. Du skal kunne det, når du skal til studentereksamen, men rigtig meget af det skal du også bruge, når du serere skal læse videre.

Men bare rolig. Vi hjælper dig med at få styr på tingene.

På MSG lærer du om at blive god til at lære. Om hvordan man hurtigt tjekker en faglig tekst og findet det, man skal bruge, og samtidig finde ud af, om der skal læses dybt eller bredt. Du lærer om at tage noter, som kan bruges til noget - også tre år efter, når du skal læse op til eksamen.

Du får indføring i hvordan man bedst forstår en matematisk tekst. Hvordan man søger information på nettet, uden at rukne i titusindvis af ubrugelige, forkerte eller falske opslag. Vi giver tips til, hvordan du kan planlægge dit arbejde med gymnasiestoffet, så du bedst muligt kommer igennem det. Og meget mere.

Vi gør det, for at du kan blive dygtigere og mere sikker. Også når du efter tre år skal videre herfra. Vi kalder de Studiekompetence, og vi har lagt det ind i dit skema både i 1.g, 2.g og 3.g.

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin