Succes-forestillingen "Kunsten at dø" kommer til MSG Haslev

"Elegant, overrumplende, vittigt, charmerende, fængslende", skrev Jyllands-Posten. "Dødkomisk. Simpelthen i verdensklasse" skrev Politiken. "Vidunderlige", skrev B.T.

Det handler om teaterforestillingen "Kunsten at dø" med skuespillerne Paolo Nani og Kristjan Ingimarsson, som helt ekstraordinært bliver opført på MSG Haslev onsdag den 4. marts kl. 20.00.

Se videoklippet ovenfor, det taler for sig selv Og køb din billet på billetto her:

kunsten at dø 360 pxDet er en forestilling uden ord, men med masser af lyd, humor, rytme, musik og poesi. Publikum oplever 90 minutter i to klovners liv, på toppen af deres karriere, både på scenen og – især - bag tæppet. Vi forbløffes over deres storartede numre, røres af deres venskab og griner af deres indbyrdes kamp, og vi forfærdes, da vi på samme tidspunkt som dem selv at få at vide, at en af dem snart skal dø. Vi mærker, hvordan denne kendsgerning påvirker deres liv og forhold, og forsøger at forstå dem, når de tænker på døden, på den måde klovne gør.

Forestillingen, som normalt ikke spiller på skoler, er kommet til Haslev takket være  MSG's Teater-Vi-Tør, som tidligere har samarbejdet med den ene af de medvirkende, Kristhjan Ingimarsson, i forbindelse med et af MSGs Masterclass i Drama-projekter.

Ud over den offentlige forestilling onsdag den 4. marts, bliver forestillingen spillet torsdag5. marts for MSGs drama- og masterclass-elever, og fredag 6. marts for elever, der deltager i Teater-Vi-Tørs projekter i udskolingsklasserne i Faxe kommune. Hele projektet er i øvrigt støttet af Faxe Kommune.