KOM TIL ÅBENT HUS PÅ MSG!

bemt hus foto

 Vi holder Åbent Hus på følgende tidspunkter:

MSG Haslev: Onsdag 15, januar kl. 19.00

MSG Ringsted: Tirsdag 21, januar kl. 19.00

Kom og hør om vores studieretninger, om vores grundforløb, om valgfag, gymnasielivet og fremtidsmulighederne. Mød lærere og elever og få en snak om alt det, du gerne vil vide mere om. På MSG Haslev kan du også høre om vores 2-årige HF, som kan søges efter 9. klasse.

Din fremtid

Hvad vil du være? Klog, dygtig, glad, nysgerrig? Teknisk, sproglig, kreativ, samfundsfaglig? Aktiv, interesseret, kulturel, eftertænksom? Så bliv MSG’er. Hvis du vælger STX på MSG har du også valgt vejen til fremtiden, uden at låse din karriere fast for tid og evighed. Med STX vælger du en vej, der hele tiden vil gøre dig klogere, mere vidende, og bedre til at træffe de rigtige valg. Mulighederne er næsten uendelige, for STX er den ungdomsuddannelse, der giver adgang til flest videregående uddannelser.

Dit gymnasium

MSG er et stærkt valg. Med 75 lærere fordelt på vores to afdelinger har vi lige så store faglige muskler som et mellemstort gymnasium. MSG er også et trygt valg. Til daglig går du på et mindre gymnasium med 400 elever, hvor det er muligt at lære de fleste at kende. Rektors dør står altid åben for dig. Vi er her for dig. Vi går op i, at du skal lære noget, både fagligt og i sam-arbejde med andre. Det faglige, det tværfaglige og evnen til at samarbejde er nemlig afgørende, når du senere i livet skal få succes på din videregående uddannelse og i dit fremtidige job.