• På MSG Haslev har vi også HF
 • Forsidefoto C
 • gymnasielivet 16
 • forside evt 3
 • Forsidefoto 4

   

 • Forsidefoto B
 • DSC 0470
 • Forsidefoto 5
 • Forsidefoto 3
 • STX åbner flest døre
 • Forsidefoto G
 • DSC 0385Forsidefoto 1
 • Forsidefoto 2

 • Forsidefoto A
 • Forsidefoto 7
 • Forsidefoto D
 • P3060419 6
 • I Haslev har vi også HF
 • MSG Haslev - 100 år 2014

 • MSG - Haslev og Ringsted

 • MSG - fællesskab

  Nye venner for livet
 • Lokalt gymnasium - globalt udsyn

 • MSG - bliv parat til fremtiden

Internationalt

InterntationaltCuba-klasse, studierejser, udveksling...

Læs mere!

MSG Academy vandt Ringsteds innovations-konkurrence – igen!

Alle 270 pxDer var stor ros til de 15 elever fra MSG Academys 2.g-hold, da de forleden vandt førstepræmien i Ringsted Innovationsuge, i konkurrence med andre ungdomsuddannelser. Opgaven var stillet af virksomheden Affald+, som havde brug for et koncept, der kunne få unge til at shoppe genbrugstøj. Blandt dommerne var Ringsted borgmester, Henrik Hvidesten, og præmieoverrækkelsen skete i Bengerd-Hallen.

- Det har været en virkelig fed uge, hvor vi har fået mulighed for at arbejde på en helt anden måde end til daglig, siger Asbjørn Woetmann Pedersen fra 2.b på MSG Haslev, som sammen med de andre på Academy-holdet knoklede løs med innovativ konceptudvikling ugen igennem.

Nanna Weimann Rødekilde fra 2. u på MSG Ringsted er enig: - Vi arbejdede hele tiden med noget nyt. I starten havde vi kun ja-hatte på, og arbejdede med alle ideerne, indtil vi valgte den, vi ville udvikle på, siger hun.

MSG Academy er Midtsjællands Gymnasiums talent-tilbud til særligt nysgerrige og interesserede elever. Og ivrige, må man tilføje, når man ser på hvad holdet netop har præsteret. Eleverne lavede udførlig research blandt unge om, hvad de tænker om genbrug. Researchen viste, at mange unge mener, at der mangler tøj netop til unge, men at de bare ikke kommer derhen. MSG-elevernes løsning er en MobilButik, hvor man kan bestille tøjet på hjemmesiden, og så kommer det fx om fredagen til MSG, hvor man så kan hente sin bestilling.

Vintage hjemmeside
- VI arbejdede ligesom i afdelinger, hvor nogen udviklede hjemmeside, nogen var på besøg i butikken og samlede info, og andre researchede og lavede kommunikationsanalyser, og så vendte vi i løbet af dagen løbende tilbage til den samlede gruppe, så alle hele tiden vidste, hvor de forskellige grupper var nået til, fortæller Eva Ørum Schjelde fra 2.w på MSG Ringsted.

MSG Academy-eleverne udarbejdede kommunikationsstrategier, lavede logo, og ændrede genbrugsbutikkens navn fra Affald+ til Vintage+, sådan at selve navnet kom til at signalere mere fashion, i stedet for genbrug af affald. De udarbejdede hele konceptet ”VINTAGE+”, den mobile genbrugsbutik. Dernæst lavede de demoer på en kampagne på Instagram, som man kan finde på ”vintageplusdemo”, samt en komplet hjemmeside, som man kan se ved at trykke på billedet.

dommer 360 pxHos virksomheden Affald+ var man begejstrede:

- MSG-eleverne her har lavet en virkelig solid undersøgelse, som vi ikke havde kunnet lave, hvor de har afdækket unges vaner og holdninger til genbrugstøj. Og dette mobile koncept, og mange af deres andre ideer, er nogle, som vi vil forsøge at føre ud i livet i det nye år. Deres koncept er både solidt og gennemresearchet, og så er det realiserbart, sagde Alis Graversen fra Affald+, da vinderen blev kåret. MSG-eleverne er derfor inviteret til møde i Affald+ i januar for at fremlægge deres koncept for ledelsen.

Affald+ er et affaldsselskab for Faxe, Ringsted, Næstved, Slagelse, Sorø og Vordingborg Kommuner, der arbejder løbende med at genbruge mest muligt af det, som kommunernes borgere smider ud.

Også de to lærere for MSG Academy, Anne Sæhl Sørensen og Sofie Minke Anderson, var glade, og selvfølgelig stolte

- Eleverne har alle været meget aktive. Der er ingen tvivl om, at det at arbejde med en konkret og virkelig udfordring har sat mange faglige, kreative og organisatoriske kompetencer i spil, og det har været en fornøjelse at facilitere og følge, siger Anne Sæhl Sørensen.

Det er andet år i træk, at MSG Academy vinder førstepladsen i Ringsted Innovationsuge. Sidste år skete det med et læse-lege-koncept til daginstitutioner.

Læs flere nyheder

MSG Masterclass 2018-19: Nu skal du til …

30-08-2018

SÅ er det nu! Årets Masterclass i Drama på MSG er på vej til søsætning, og masterclass-troldmand, dramachef og meget mere, Torben Ibsgaard, indkalder derfor til første runde af AUDITION...

Læs mere..

Dimission 2018

08-06-2018

Kære afgangselev og forældre MSG har hermed fornøjelsen af at inviterere jer til  Dimission 2018. På MSG Haslev foregår dimissionen fredag den 29. juni kl. 14.00 - 16.30. På MSG Ringsted foregår dimissionen lørdag den...

Læs mere..

Med 1.x på Vikingeskole

31-05-2018

På med vikingetøjet!Opgave:1) Bliv klog på vikingetiden i dine gymnasietimer. 2) Tag til vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse. 3) Opfind en række aktiviteter, hvor du ved hjælp af det, du finder...

Læs mere..

TV-optagelser med Jan Hellesøe på MSG …

15-05-2018

En stor gruppe MSG-elever var med, omgivet af tv-kameraer og mikrofoner, da et TV-hold tirsdag optog scener til et program, der skal sendes på DR1 senere på året.I centrum var...

Læs mere..

Gallafest 2018 - Lad kjolerne styre!

20-04-2018

Ankomst fra galla 2017 på MSG RingstedNu er det galla-tid igen på MSG. På torsdag den 26. april holder 3.g’erne på MSG Ringsted deres store gallafest, og fredag den 4...

Læs mere..

International Dag på MSG 2018

09-04-2018

Er du til afrikansk dans, brasiliansk dans eller beretninger fra udsendte soldater? Til Fake News eller et lynkursus i finsk? Eller en verdensreligion? Vil du høre om at være udlænding...

Læs mere..

Kontakt os

MSG Haslev:
Skolegade 31, 4690 Haslev,
Tlf. 56 31 24 04,
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Haslev

MSG Ringsted:
Ahorn Allé 11, 4100 Ringsted,
Tlf. 57 68 11 40,
Email:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du vej til MSG Ringsted

EAN-nr.:5798000557437    CVR-nr:29 55 41 53

Admin