TV-optagelser med Jan Hellesøe på MSG Ringsted

P1000556 270 px
En stor gruppe MSG-elever var med, omgivet af tv-kameraer og mikrofoner, da et TV-hold tirsdag optog scener til et program, der skal sendes på DR1 senere på året.
I centrum var illusionisten og mentalisten Jan Hellesøe, som også er kendt fra DR3-programmet ”Fuckr med din hjerne”.

Sammen med MSG-eleverne udførte han et eksperiment, som man vil kunne se mere til, når programmet udsendes en gang efter sommerferien. Her kan vi bare sige, at det var overraskende, spændende – og lidt vildt – hvad det lykkedes Jan Hellesøe at lave med vores elever, som gik derfra både forundrede og i højt humør.

P1000453 360
Programmet bliver et af flere i en serie, som kommer til at handle om, hvordan mennesker hver dag træffer valg, som er præget faktorer, der er skjult for os. Det betyder – ifølge TV-folkene – at vi som mennesker er ”pivåbne” for manipulation, og programmet skal gøre os klogere på, hvor tit vi bliver manipuleret eller snydt, når vi tror vi tager vores egne beslutninger.

bind 360 pxUd over Jan Hellesøe kommer også livstils-eksperten Anne Glad til at medvirke i de færdige programmer, hvor hun er med til at søge forklaringer på, hvorfor vi gør som vi gør.

P1000480 360 px