Gallafest 2018 - Lad kjolerne styre!

galla 1 270 pxAnkomst fra galla 2017 på MSG RingstedNu er det galla-tid igen på MSG. På torsdag den 26. april holder 3.g’erne på MSG Ringsted deres store gallafest, og fredag den 4. maj er der gallafest på MSG Haslev for 3.g’erne og 2. HF-erne.

Camilla Bach Nielsen fra 3. y, der sidder i gallaudvalget på MSG Ringsted, har glædet sig lige siden før gymnasiet til at svingeden lange kjole sammen med de andre festklædte. Læs hendes beretning om forventningen, forarbejdet, glæden og den forestående fest.

"Jeg har lige siden starten af gymnasiet, ja endda før gymnasiet vidst, at galla var den mest prestigefyldte fest af dem alle. Prinsessedrømmen om flotte lange kjoler, flot opsat hår, en perfekt lanciers-partner og selvfølgelig det at føle sig helt fortryllet af udsmykningen. De første par ting var man klar over at man skulle finde og bruge tid på, men sådan 300 balloner som også skulle pustes op til udsmykningen, ja, det kan man jo lige overveje."

galla 5 360 pxFra galla 2017 - ankomst i rødtgalla 5 360 pxChampagnemotorgalla 5 360 pxFra galla 2017 - Les Lanciers"Personligt havde jeg ikke lyst til at melde mig til gallaudvalget. Jeg synes ikke selv, at jeg havde overskuddet til det, men da klassen skulle finde repræsentanter, meldte jeg mig alligevel for at være en del af noget større. Jeg var heldigvis ikke alene fra min klasse, vi var tre i alt, som i samarbejde med de andre 3.g klasser, lærere og administration skulle arrangere vores galla.

Noget af det første vi skulle finde ud af var hvilket tema, festen skulle bære præg af. Vi blev hurtigt enige om, at temaet ikke skulle bestemme, hvilken slags kjole man skulle have på, så vi valgte temaet ”Prom Night”, altså den fortryllende amerikanske galla. Til det tema kom vi ret hurtigt frem til, at størstedelen af udsmykningen skulle bestå af balloner. Ikke bare sådan 50 balloner, men mere omkring 300 balloner. Derefter blev vi inddelt i forskellige arbejdsgrupper, såsom presse, PR, indkøb, borddækning, nomineringer osv. Undervejs holdte vi masser af møder, hvor vi fik styr på, hvor langt de forskellige arbejdsopgaver var nået.

Jeg var selv på opgaven som presse-ansvarlig og PR-ansvarlig, så mit job var at kontakte f.eks. Ringsted Dagblad sammen med min medansvarlige og høre, om de kunne tænke sig at skrive en artikel om vores galla. Derudover stod jeg for at lave plakater sammen med mine søde PR-kollegaer.

Selvfølgelig skulle vi også finde en hjælpende hånd eller lidt flere, som ville hjælpe med at gøre vores aften uforglemmelig. Den søde klasse, 1.u, meldte sig til at være vores tjenere og hjælpere under festen. Ud over det var Carl og Kristian fra 2.w så søde at sige ja til at være aftenens toastmastere. På den store dag er det derfor op til dem at stå for de forskellige indslag, samt at levere den gode stemning.

Aftenen kommer til at foregå sådan her:
Mellem klokken 17:00-18:15 ankommer 3.g’erne i deres fine køretøjer og bliver taget godt i mod af vores rektor Lene Eilertsen, samt familie og venner. Derefter er alle 3.g’erne i studiecenteret, hvor der vil være lækre velkomstdrinks og snacks, så vi kan blive godt kørende til lanciers. Derefter vil vi gøre os klar til indmarch til lanciers, som starter kl. 18:30. Efter den flotte lanciers dækker 1.u i samarbejde med kantinedamerne og Kurt bordene op, så vi er klar til maden. Imellem de forskellige retter vil der være underholdning samt nomineringer.

Efter den lækre mad og underholdning åbnes dørene kl. 22.30 for 1.g’erne og 2.g’erne. Og jer kan forestille mig, at de fleste piger nok skal ud og skifte fra lange kjoler til korte kjoler, og fra stiletter til sneakers, så vi alle er klar til at ramme dansegulvet sammen med de andre. Når festen på gymnasiet slutter, skal vi i tro traditionen selvfølgelig på Crazy Daisy med alle lærerne og feste til solen står op."

Camilla